Vítej na československých stránkách o Miku Oldfieldovi! Ať už jsi fanoušek, nebo se jen o tohoto výjímečného hudebníka zajímáš, doufáme, že Ti tyto stránky poskytnou informace, které hledáš. Na tomto místě také vždy najdeš aktuální novinky, které se nějak týkají Mika Oldfielda. Věříme, že na našich stránkách nejsi naposled a v budoucnu je opět navštívíš.

  Chtěli bychom tě upozornit na část naší stránky, kterou najdeš pod tlačítkem Ostatní. Do této části umisťujeme věci, které se nám do jiných sekcí z nějakého důvodu nehodí. V současnosti se tam nachází mj. reportáže ze srazů MOFANCON a také náš projekt, který by měl přinést více kontaktů mezi československými fandy Mika Oldfielda. Našim záměrem je vytvořit seznam příznivců MO (samozřejmě jen těch, kteří by o to měli zájem a souhlasili s uvedením údajů), který by u každého obsahoval křestní jméno nebo přezdívku, e-mail a název města či vesnice, kde dotyčný přebývá. Budeme jen rádi, pokud přispějeme k vzájemnému seznámení "vyznavačů" Mika Oldfielda, kteří třeba bydlí nedaleko od sebe a nemají o sobě ani tušení. Pokud máš zájem být uveden v tomto seznamu, tak zde najdeš nezbytný formulář.

  Stránka je permanentně ve výstavbě, takže na ní některé věci chybí a některé z odkazů nejsou funkční. Postupem času se samozřejmě chybějící věci budou doplňovat. Tvé nápady a přípomínky samozřejmě vítáme, k jejich zaslání můžeš využít formuláře v sekci Autoři. Pokud to bude v našich možnostech, pokusíme se na ně odpovědět.



Autoři stránky



  Počet návštěvníků od 5. února 2000
 

MusicHall  Český diskusní klub Tubular World  Miluju Firefox
novinky
23. prosince - kniha
  Na pultech našich knihkupectví se objevila autobiografická kniha Mike Oldfield: Z jiného světa (Changeling - The Autobiography of Mike Oldfield). Podrobnosti připravujeme.
zdroj: autoři
6. dubna - nové album
  17.3.2008 vyšlo pod labelem Universal Classics and Jazz nové Oldfieldovo album Music of the Spheres. Žánrově je zařazeno do klasické hudby, do které se Mike pustil vůbec poprvé. Na našem trhu se prodávají dvě verze: originální a československý release, který má jiný obal a poloviční booklet.
zdroj: autoři
archiv novinek...
co je nového na stránkách
24. ledna - Doplnili jsme informace k autobiografické knize Z jiného světa.
12. května - Protože je na Music of the Spheres také zpívaná skladba On My Heart, přidali jsme k ní text.
9. května - Přidali jsme informace k albům Music of the Spheres a Music of the Spheres Promo.
9. května - Dva odkazy na naprosto rozdílné recenze alba Music of the Spheres najdete sekci Z tisku.
6. dubna - Přidali jsme do fotogalerie několik pěkných fotek na téma Oldfield je otcem.

© 2000-04 Pavel 'Amarok' Touš & Petr 'Cochran' Macháček & Radek 'SUNíčko' Gabčan & Jiří 'Taurus2' Šmoldas